Camera de Comert si Industrie Iasi
Camera de Comert si Industrie Iasi

Servicii suport
pentru mediul de afaceri
Iniţierea afacerii
 
  Dezvoltarea afacerii
 
 
Informaţii de afaceri
 
Standarde și norme europene
CZI ASRO IAȘI
 
 
 
 
 
  Soluţionarea litigiilor
 
 
Pregătire şi perfecţionare
 
Cursuri autorizate ANC
şi cursuri open
Recunoaşterea performanţelor
 
Reprezentarea
mediului de afaceri
 
 
Despre noi
 
Organizare şi conducere
 
 
Reţeaua Camerelor de Comerţ
România
Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Camerele Judetene
Europa
Eurochambres
Global
International Chamber of Commerce

Legislația în domeniul concurenței.
Care sunt limitele?


23 mai 2019
, orele 09.00-13.00
la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou

94 de milioane de euro este valoarea totală a amenzilor aplicate întreprinderilor de Consiliul Concurenței în 2018, mai mare de 3,5 ori față de anul 2017, cu un procent de câștig de 94% în instanță în favoarea Consiliului Concurenței.

Aceasta este doar o parte din rezultatul activității autorității de concurență din România, care poate aplica amenzi până la 10% din cifra de afaceri a unei companii.

Pentru a evita astfel de amenzi, cunoașterea practicilor comerciale care pot afecta concurența pe piață și au potențialul de a fi sancționate este vitală pentru activitatea unei întreprinderi.

Credem în importanța prevenției și, din acest motiv, „Legislația în domeniul concurenței - care sunt limitele?” este un eveniment dedicat oricărei companii care dorește să își desfășoare activitatea în conformitate cu practicile comerciale corecte și fără riscul unor amenzi consistente.

OBIECTIVE
- Participanții vor dobândi o imagine clară asupra practicilor comerciale pe care o societate ar trebui să le evite pentru a nu se expune unor sancțiuni consistente.
- Avocați cu experiență îndelungată în toate aspectele dreptului concurenței vă vor prezenta instrumente practice de prevenție, pentru a identifica și anticipa riscurile la timp și pentru a acționa eficient.
- Veți beneficia de un eveniment interactiv, cu studii de caz ale celor mai importante investigații derulate de Consiliul Concurenței.

PANEL
Evenimentul va fi susținut de doi avocați cu experiență în domeniul dreptului concurenței din cadrul biroului Dentons din București:
- Raul Mihu, avocat definitiv, asociat în cadrul firmei Dentons, cu o experiență de 18 ani în practicarea dreptului în România, cu specializare în dreptul concurenței, contracte comerciale, legea societăților comerciale, insolvență, protecția datelor cu caracter personal, dar și în aspecte specifice sectoarelor auto, retail și farmaceutic/bio-științe.
- Mădălina Constantin, avocat definitiv în cadrul firmei Dentons, cu o experiență de 14 ani în practicarea dreptului în România, cu specializare în dreptul concurenței, contracte comerciale, drept societar, protecția datelor cu caracter personal și aspecte specifice sectoarelor auto, retail, FMCG și farmaceutic/bio-științe.

DENTONS este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii juridice prin intermediul a peste 9.600 de avocați din 176 de birouri, localizate în peste 75 de țări.
Biroul Dentons din București este prezent de peste 20 de ani pe piață și este un lider în domeniul serviciilor juridice din România. Mai multe informații despre echipa si activitate, puteți găsi pe și site-ul www.dentons.com.

Participarea este gratuită, dar condiţionată de confirmare prealabilă prin completarea formularului de mai jos până miercuri, 22 mai, ora 14.00.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Firma /organizaţie:
CUI:
Nume
participant(i)
şi calitatea în firmă:
Telefon:
E-mail:

Prin apăsarea butonului "Transmitere" se va genera un mesaj automat
către Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, conţinând informaţiile de mai sus.

Prin apăsarea butonului "Transmitere", acceptaţi prelucrarea de către noi a informaţiilor completate în formular, în scopul înregistrării şi asigurării comunicării ulterioare. Petnru mai multe detalii privind protecţia datelor cu caracter personal: click aici.

Vă mulţumim!

 

Meteo
Click for Ias,i, România Forecast
 
Parteneri media:
Contact: cciasi@cciasi.ro Vizitati-ne si pe Facebook